Café - Restaurant By Ingo

 

Hieronder staan de uitgangspunten en regels die in Eemnes gehanteerd zullen worden ten aanzien van horeca/terras gerelateerde onderwerpen.  

Deze uitgangspunten en regels gelden vooralsnog vanaf 1 juni 12.00 uur tot 1 september 2020. Waarbij er te allen tijde aanpassingen in kunnen worden gedaan, die onderhevig zijn aan landelijke, regionale en plaatselijke maatregelen. Dit geldt zowel voor verscherping als versoepeling van regels.     

Hygiëne en Triage  

  • Bij binnenkomst krijgt u de gelegenheid om uw handen te wassen of te ontsmetten met handgel en voordat u naar binnen mag of op het terras mag plaatsnemen, vindt er een controlegesprek plaats.
  • In dat gesprek wordt onder meer gevraagd of u de afgelopen 24 uur last had van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten, of dat een huisgenoot van u dat heeft gehad. Wij kunnen gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Als het controlegesprek bij de ontvangst heeft plaatsgevonden, mogen medewerkers binnen 1,5 meter afstand aan tafel of aan de bar de bestelling opnemen, uitserveren en afruimen terwijl u aan de tafel of bar zit.


Voor de landelijke regels ten aanzien van het Coronavirus verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid en het RIVM.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19
  


E-mailen
Bellen